100 Super Hot slot igra

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Tražite jednostavan slot igru sa retro temom koja ne zahteva mnogo veštine? Ne tražite dalje od EGT-ova 100 Super Hot slot igra. Sa klasičnim voćnim simbolima i lako razumljivom igrom, ovaj slot je savršen za one koji više vole jednostavne slotove. Sa 5 kolutova, 4 reda i 100 isplatnih linija, igrači imaju priliku da osvoje jedan od četiri progresivna džekpota u seriji Jackpot Cards. Dok je RTP nešto niži od industrijskog standarda na 95,53%, niska volatilnost osigurava da igrači mogu očekivati česte, iako manje, isplate. Spremni da okušate sreću? Isprobajte 100 Super Hot danas.

100 Super Hot slot igra
100 Super Hot slot igra

Grafika & Audio

100 Super Hot slot igra ima minimalističku grafiku koja možda nije blistava, ali je neverovatno efikasna. Fokusirajući se na jednostavnost, EGT je stvorio atmosferu koja omogućava igračima da uživaju u slotu bez ikakvih ometajućih elemenata. Simboli su prikazani na lep i jasan način sa svetlim, živim bojama koje se pojavljuju na tamnoj pozadini.

Grafićki interfejs
Grafićki interfejs

Zvučni efekti u igri su standardni, ali dobro poznati spin zvuk je prijatan i nije dosadan. Dok dužina zvuka varira u zavisnosti od broja pobeda, u celini ostaje dosledna. Pored toga, igrače koji odluče da koriste opciju „kockanje“ će pozdraviti poznati zvuk. Sve u svemu, dizajn i zvuk 100 Super Hot dopunjuju jednostavnu igru i nude osvežavajući odmor od složenijih slotova.

Simboli

100 Super Hot slot igra prati istu voćnu temu kao i njeni prethodnici, 20 Super Hot i 40 Super Hot. Međutim, broj isplatnih linija je porastao na 100, a Scatter isplate su se značajno povećale, što ovu verziju izdvaja.

Najslabije plaćeni simboli su narandža, limun i trešnja, sa isplatama u rasponu od 10x do 100x za tri do pet simbola. Šljive i lubenice plaćaju 20x za tri i 200x za pet simbola. Grožđe nudi veću isplatu od 400x za pet simbola na aktivnoj isplatnoj liniji. Lucky 7 je wild simbol, koji plaća 1000x za pet podudarnih i 40x za tri simbola.

Scatter simbol, zlatna zvezda, je simbol koji se najviše plaća, isplaćuje 50000x vašu opkladu ako sletite pet na kolute. Ova isplata je znatno veća nego u prethodnim Super Hot verzijama. Sve u svemu, igrači mogu da uživaju u jednostavnom i jednostavnom igranju sa potencijalom za značajne isplate u 100 Super Hot slot igri.

Bonus karakteristike 100 Super Hot slot igre

Kao i drugi naslovi u Super Hot seriji, simbol Lucky 7 je takođe Wild u 100 Super Hot slot igrici. Ne samo da je to jedan od najplaćenijih simbola, već može da zameni i druge simbole da stvori dobitne kombinacije. Jedini izuzetak od ovoga je Scatter simbol. Dok zlatna zvezda Scatter ne pokreće nikakve dodatne funkcije, to je simbol koji se najviše plaća u igri i isplaćuje se bez obzira na to gde stane na kolutove. Za razliku od drugih simbola, ne morate da ga uparite na aktivnoj liniji isplate da biste pobedili. Dobićete isplatu ako sletite 3, 4 ili 5 Scatter simbola bilo gde na kolutima.

Funkcija kockanja

Spremite se da svoje iskustvo igranja slotova podignete na viši nivo uz 100 Super Hot slot od EGT. Sa jedinstvenom funkcijom kockanja, ova slot igra vam nudi šansu da udvostručite svoje dobitke ili rizikujete da izgubite sve. Nakon što pogodite dobitnu kombinaciju, možete izabrati da sakupite svoj dobitak ili da okušate sreću pomoću funkcije kockanja. Mini-igra zahteva od vas da predvidite boju sledeće karte – crvene ili crne. Ako tačno pogodite, vaše nagrade će se udvostručiti, a vi ćete imati priliku da ih ponovo udvostručite predviđanjem druge karte. Međutim, ako nemate sreće i pogrešno pogađate, izgubićete sve. Dakle, da li ste spremni da preuzmete rizik i osvojite veliku pobedu sa 100 Super Hot slot od EGT?

Funkcija kockanja
Funkcija kockanja

100 Super Hot slot igra džekpot funkcija

Osvojite džekpot sa 100 Super Hot slot igra i njegovom bonus funkcija “Jackpot Cards”! Tražite slot igru koja vam može pomoći da osvojite velike pobede? Ne tražite dalje od 100 Super Hot slot igre, koja sadrže veoma profitabilnu funkciju Jackpot Cards Mistery. Ova uzbudljiva bonus funkcija može se nasumično aktivirati tokom osnovne igre i nudi vam šansu da osvojite jedan od četiri progresivna džekpota uključena u igru.

100 Super Hot Džekpot bonus funkcija
Džekpot bonus funkcija

Svaki od četiri džekpota predstavlja različita boja karata, pri čemu je najniža vrednost džekpota predstavljena trefovima, a najveća pikovima. Da biste osvojili džekpot, morate da izaberete tri odgovarajuća simbola odela karata iz špila od dvanaest karata okrenutih nadole tokom bonus runde. Dakle, da li ćete biti dovoljno srećni da osvojite džekpot i odnesete kući izdašnu isplatu? Igrajte 100 Super Hot kazino slot i saznajte!

Zakljućak

100 Super Hot slot igra od EGT je jednostavna i lako razumljiva slot igra sa retro temom koja sadrži klasične simbole voća. Ima 5 kolutova, 4 reda i 100 isplatnih linija i nudi šansu da osvojite jedan od četiri progresivna džekpota u seriji Jackpot Cards. Igra ima minimalističku grafiku i standardne zvučne efekte koji dopunjuju jednostavnu igru. Najviše plaćeni simbol je simbol raspršivanja, zlatna zvezda, koja isplaćuje 50000 puta vašu opkladu ako sletite pet na kolutove. Slot igra takođe ima funkciju kockanja koja vam omogućava da udvostručite svoje dobitke ili rizikujete da ih sve izgubite. Veoma profitabilna funkcija Jackpot Cards Mistery može se nasumično aktivirati tokom osnovne igre, nudeći vam šansu da osvojite jedan od četiri progresivna džekpota uključena u igru.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top