20 Burning Hot Slot

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Ako ste ljubitelj Burning Hot igre, nećete želeti da propustite 20 Burning Hot slot igra od EGT-a, jednog od najprestižnijih programera softvera u industriji, koji se rebrendirao u Amusnet Interactive. Dok obe igre dele sličnu temu i simbole, slot 20 Burning Hot ima 20 isplatnih linija umesto 5 koje je bilo u njegovom prethodniku. Iako postoji mnogo slotova na temu voća, igrači su privučeni jednostavnošću i poznatim simbolima koji se nalaze u ovoj vizuelno zadivljujućoj igri. Sa potencijalom za isplatu ogromnih suma novca, 20 Burning Hot slot je obavezan za svakog entuzijasta onlajn kazina.

20 Burning Hot slot igra
20 Burning Hot slot igra

Grafika & Audio

Doživite vrućinu uz 20 Burning Hot, onlajn slot igru koja se može pohvaliti vrhunskom grafikom i dizajnom bez ometanja. Igra ima dobro predstavljene simbole koji su nešto veći nego u prethodniku, dajući joj još estetski prijatniji izgled. EGT je ostao veran svom uspešnom pristupu ovoj igrici i pružio je neverovatan grafički dizajn koji je teško nadmašiti.

Kada je u pitanju zvuk, 20 Burning Hot ne razočara. Zvuk je čist i jasan, baš kao u Burning Hot slotu, a zvučni efekti za pokretanje i okretanje slota su lako prepoznatljivi. A sa različitim melodijama dostupnim za svaku pobedu, igrači će uvek imati šta da slave. EGT-ova filozofija da se ne menja ništa što je već dobro sija u ovoj igrici.

Simboli

Zakoračite u vatreni svet 20 Burning Hot i naći ćete poznate simbole iz njegovog prethodnika, Burning Hot. Kao osnovni simboli pojavljuju se klasično voće poput pomorandže, grožđa, trešanja, limuna i lubenice. Slot takođe sadrži dva scatter simbola, znak dolara koji isplaća bilo gde na kolutima i ljubičastu zvezdicu koja se pojavljuje na 1., 3. i 5. kolutu. Wild simbol je srećna detelina sa četiri lista, a najplaćeniji simbol je željeni Lucky 7.

Grafićki interfejs
Grafićki interfejs

Postavljanje pet Lucky 7 simbola u Burning Hot donosi vam isplatu od 3000x vaše opklade po liniji. Ali to nije sve – čak i dva uparena simbola će vam i dalje dati respektabilnu isplatu od 10x vaše opklade po liniji. Grožđe i lubenice takođe nude velikodušne isplate od 500x vaše opklade po liniji za pet simbola. Dok simbol zvona plaća 200x vaše opklade po liniji za pet simbola na aktivnoj isplatnoj liniji. Ako dobijete pet simbola limuna ili trešanja, vaša isplata će biti 100x vaše opklade po liniji. Slično, simboli narandže i šljive isplaćuju 100x za pet simbola. Scatter znaka dolara plaća 2000x vaše opklade po liniji za pet simbola, dok ljubičasta zvezda plaća 400x vaše opklade po liniji za tri uparena simbola.

Bonus karakteristike 20 Burning Hot slot igre

20 Burning Hot slot igra ima Wild simbol koji služi kao zamena za sve druge simbole za formiranje dobitne kombinacije, sa izuzetkom Scatter simbola. Iako je Scatter simbol nezamenljiv, važno je napomenuti da Wild simbol samo zamenjuje druge simbole na kolutima 2, 3 i 4. Dakle, ako vam je potreban simbol na kolutima 1 i 5, Wild simbol neće biti mnogo pomoći.

Jedna značajna karakteristika 20 Burning Hot su njegova dva Scatter simbola. Iako za razliku od drugih slotova, Scatter simbol ne pokreće nikakve dodatne funkcije. To je simbol koji se najviše plaća i koji nagrađuje igrače gde god da se pojavi na bubnjevima. To znači da ne morate da poklapate scatter simbole na aktivnoj isplatnoj liniji da biste dobili veliku pobedu. Sletanje 3, 4 ili 5 scattera bilo gde na kolutima će učiniti trik. Dakle, pazite na te Scatter simbole da biste imali šansu da povećate svoje dobitke!

Funkcija kockanja

Kao i svi slotovi koje proizvodi EGT, 20 Burning Hot uključuje popularnu funkciju kockanja. Ova funkcija nudi igračima priliku da ili udvostruče svoj dobitak ili izgube sve. Jednom kada pogodite dobitnu kombinaciju, biće vam data opcija da prikupite svoje dobitke ili ih prokockate da biste dobili još više. Ako odlučite da se kockate, pojaviće se mini-igra u kojoj morate tačno da pogodite boju karte. Možete izabrati ili crvenu ili crnu, a ako je vaše predviđanje tačno, dobitak će vam biti udvostručen.

20 Burning Hot Funkcija kockanja
Funkcija kockanja

Ne samo da možete udvostručiti svoj dobitak, već možete i udvostručiti svoj udvostručeni iznos predviđanjem druge kartice. Međutim, imajte na umu da ćete, ako pogrešno pogodite, izgubiti sve. Funkcija kockanja u 20 Burning Hot dodaje dodatni sloj uzbuđenja i rizika u igru, dajući vam priliku da potencijalno umnožite svoju zaradu. Ali, pazite da ne postanete previše pohlepni!

20 Burning Hot slot igra džekpot funkcija

20 Burning Hot kazino slot sadrži nasumično aktiviranu funkciju Jackpot Cards Misteri, koja pruža igračima šansu da osvoje velike isplate. Ovaj progresivni džekpot na četiri nivoa je jedan od vrhunaca igre.

Svaki od četiri džekpota predstavlja različita boja karata, pri čemu klubovi nude najnižu isplatu, a pik najveću. Da bi osvojili jedan od džekpota, igrači moraju da izaberu tri odgovarajuća simbola karata odelja iz špila od dvanaest karata prikazanih licem nadole tokom bonus runde. Ako se tri simbola poklapaju, igrači dobijaju odgovarajuću isplatu džekpota.

Džekpot bonus funkcija
Džekpot bonus funkcija

Bonus opcija Jackpot Cards Mistery u 20 Burning Hot dodaje uzbudljiv i potencijalno unosan element već uzbudljivoj igri, što je čini obaveznim pokušajem za svakog entuzijasta slotova.

Zakljućak

U zaključku, 20 Burning Hot slot igra iz EGT-a je odličan izbor za igrače koji vole jednostavnost slotova na temu voća. Sa 20 isplatnih linija i vrhunskom grafikom, nudi vizuelno zapanjujuće iskustvo igranja. Poznati simboli, kao što su Lucky 7 i klasično voće, doprinose privlačnosti igri. Dva Scatter simbola pružaju šansu da povećate svoj dobitak, dok funkcija kockanja dodaje dodatni nivo rizika i uzbuđenja. Pored toga, nasumično aktivirana funkcija Jackpot Cards Mistery nudi igračima priliku da osvoje velike isplate sa svojim progresivnim džekpotom na četiri nivoa, što ga čini obaveznim pokušajem za sve entuzijaste slotova.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top