Flaming Hot slot igra

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Ono što je interesantno u vezi s slot igricom Flaming Hot je da ona zapravo nema nikakve veze sa plamenom. To je još jedan klasični slot naslov koji se fokusira na voće baš kao i stare slot mašine u kockarnicama na zemlji. Možemo sa sigurnošću reći da je to savršen naslov za kazino igrače koji žele da pronađu svoje bogatstvo igrajući se voćem. Razvijen od strane EGT-a, provajder koji se rebrendirao u Amusnet Interactive, ovaj slot naslov se fokusira na jednostavnu igru prikupljanjem voćnih simbola koji su nam svima poznati. Povrh toga, Flaming Hot slot igra dolazi sa nekoliko bonus funkcija. Igrači mogu da uživaju u naslaganim džokerima, bonus igri za džekpot i jedinstvenoj funkciji kockanja. U nastavku ćemo objasniti sve detalje iza ovog fantastičnog naslova slota. Nastavite da čitate da biste saznali više o RTP-u, temi, bonus funkcijama i još mnogo toga.

Flaming Hot slot igra
Flaming Hot slot igra

Ovaj naslov dolazi sa standardnom postavkom 5×4 i 40 fiksnih isplatnih linija. Flaming Hot slot igra je odlična i za igrače sa niskim ulogom i za igrače sa visokim ulogom. Meni za klađenje je veoma prilagodljiv jer opklade mogu biti od samo 0,40 dolara po okretu do ogromnih 240 dolara po okretu. Postoje slot naslovi koji imaju veću granicu klađenja, ali su veoma retki. RTP igre je 95,53% i ima srednju do nisku volatilnost. Na osnovu volatilnosti, ova titula dolazi sa određenim rizikom, ali kada pobedite, dobićete veliku pobedu. Igrači mogu osvojiti do 20.000x ulog koji može biti ogroman ako igrate na maksimalnu opkladu. Međutim, ne računamo čak ni činjenicu da Flaming Hot slot igra dolazi sa četiri različita džekpota. Nastavite da čitate da biste saznali više o grafici i bonus funkcijama.

Grafika & Audio

Iako grafika izgleda odlično, nije upečatljiva jer smo je videli stotine puta ranije. Na kraju krajeva, slot igra Flaming Hot je klasičan naslov sa temom voća i nema mnogo posla kada je u pitanju grafika. Ipak, postoji lepa mešavina boja iz različitih simbola voća i sve to izgleda odlično sa narandžastom pozadinom. Simboli su dobro dizajnirani i dolaze sa nekoliko malih animacija koje se aktiviraju kada dobijete pobedu. Međutim, ne postoji ništa neobično što ovaj slot izdvaja od ostalih kada su u pitanju animacije.

Grafički interfejs
Grafički interfejs

Slična je priča i kada su u pitanju zvuci. U stvari, nema muzike koja bi pratila igru. Nekim igračima bi to moglo biti odvratno, ali EGT je odlučio da Flaming Hot slot igra neće imati muziku u pozadini. S druge strane, ovaj naslov koji podseća na staru slot mašinu ima zvučne efekte koji su povezani sa igrom. EGT je učinio stvari malo uzbudljivijim dodavanjem zvukova slotova starog stila svaki put kada zavrtite kolutove, dobijete dobitke ili aktivirate bonus funkcije. U nastavku ćemo podeliti nekoliko reči o simbolima ovog naslova.

Simboli

Pošto je slot igra Flaming Hot klasična slot mašina, dobijamo upravo ono što očekujemo kada su u pitanju simboli. Ukupno ima deset simbola i podeljeni su u nekoliko kategorija. Slabo plaćeni simboli su dobro poznati plodovi koje smo videli stotine puta. To su banane, lubenice, grožđe, jabuke, breskve, pomorandže i trešnje. Grožđe, jabuke, pomorandže i trešnje su nisko plaćeni simboli igre. Banane i lubenice su odmah iznad njih po vrednosti. Međutim, postoje još četiri simbola koji plaćaju više i nisu povezani sa voćem.

Simbol BAR plaća 200x ulog za pet njih na kolutima. Najviše plaćeni regularni simbol je Lucky 7 koji plaća 1.000x ulog za njih 5 na liniji isplate. S druge strane, najplaćeniji specijalni simbol igre je Scatter koji plaća 20.000x ulog za 5 njih na liniji isplate. Takođe moramo pomenuti “wild” simbol Flaming Hot slot igre. Nema tabelu isplate, ali se može koristiti za zamenu za sve druge simbole osim Scatter-a. Nastavite da čitate da biste saznali više o bonus funkcijama ovog naslova.

Bonus karakteristike Flaming Hot slot igre

Iako je ovo klasičan slot naslov, dolazi sa nekoliko bonus funkcija. Prvo, imamo “wild” simbol koji zamenjuje druge simbole osim skatera. Međutim, “wild” se takođe može naslagati ako se na istom kolutu pojavi više divljih znakova. Ova funkcija je dostupna samo na kolutovima 2 i 4. “Wilds” će biti naslagani što znači da igrači dobijaju dodatne šanse za pobedu. Osim toga, Flaming Hot slot igra ima džekpot bonus rundu gde igrači mogu da osvoje jedan od četiri različita džekpota. Na kraju, igra dolazi sa funkcijom kockanja koja vam omogućava da udvostručite svoje pobede. U nastavku ćemo detaljno objasniti sve ove bonus funkcije.

Funkcija kockanja

EGT kao programer softvera često dodaje funkcije kockanja svojim onlajn slotovima. Flaming Hot slot igra ima jednu od onih funkcija, ali se može pokrenuti samo nakon što pobedite ispod određene sume novca. Kada se to dogodi, dugme X2 će se pojaviti tačno iznad dugmeta SPIN. Kada kliknete na nju, bićete odvedeni na drugi ekran gde možete da pogodite boju kartice okrenute nadole. Ako pogodite dobro, udvostručićete svoju pobedu. Međutim, ovo je igra dvostruko ili ništa što znači da ako pogrešno pogodite, gubite svoju početnu pobedu.

Funkcija kockanja
Funkcija kockanja

Flaming Hot slot igra džekpot funkcija

Na kraju, ali ne i najmanje važno, imamo funkciju “Jackpot Cards”. Iako je to bonus funkcija, Flaming Hot slot igra ima progresivni džekpot. Međutim, umesto da dobijete jedan nasumično, igra pokreće ovu bonus funkciju nasumično. Kada se aktivira funkcija “Jackpot Cards”, igrači mogu da igraju mini-igru i nakon toga će dobiti jedan od četiri džekpota. Pošto su ovo progresivni džekpotovi, njihove vrednosti možete videti na vrhu bubnja. Oni se povećavaju kako više vremena provodite igrajući igru.

Flaming Hot slot igra Džekpot bonus funkcija
Džekpot bonus funkcija

Jednom kada se ova funkcija pokrene, igra vas odvodi na drugi ekran. Videćete dvanaest karata licem nadole i morate da izaberete neku od njih. Igrač može da bira karte sve dok ne pronađe tri karte iste boje. Odelo prve karte koju odaberete biće ono koje ćete tražiti dok ne dobijete tri karte iste boje. Na vrhu kolutova možete videti četiri džekpota, svaki sa različitim odelom. Dakle, kada pronađete tri karte i funkcija se završi, igrač dobija džekpot koji odgovara boji karata koje ste dobili u mini igrici.

Zakljućak

Ono što imamo ovde je još jedna klasična slot mašina koja se fokusira na jednostavnu igru i visoke isplate. Grafika i zvuci nisu sjajni u Flaming Hot slot igrici, ali možemo sa sigurnošću reći da dobijamo upravo ono što očekujemo. To je naslov sa temom voća sa RTP-om od 95,53% i srednjom do niskom volatilnošću. To znači da dobici možda neće doći tako često, ali kada dođu, biće veći nego u većini drugih slotova. Najveća isplata je 20.000x ulog što može biti mnogo ako igrate na maksimalnu opkladu.

S druge strane, EGT se pobrinuo da njegov naslov ima nekoliko bonus funkcija, iako klasične slot igre nisu poznate po tome što imaju bonus funkcije. Igrači mogu da uživaju u divljim igrama, scatter-ima, funkciji kockanja i džekpot funkciji gde se može osvojiti jedan od četiri progresivna džekpota. Sve u svemu, Flaming Hot slot igra je jednostavan naslov koji dolazi sa velikim nagradama. Preporučili bismo ovaj naslov i novim i iskusnim igračima kazina.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top