Book of Dead slot igra

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Ovo je još jedan klon čuvenog slota „Book of Ra“. Međutim, Book of Dead slot igra je među najboljima svoje vrste. U ovoj inkarnaciji se vraćamo u Stari Egipat koji se očekuje od ovih naslova. Izdata 2016., Book of Dead prikazuje Riča Vajda koji je glavni junak. Njegov lik je zasnovan na Indijani Džonsu što ima smisla sa egipatskom temom. Osim glavnog junaka, formula je prilično ista. Dobijamo postavku drevnog Egipta, nekoliko hijeroglifa i nekoliko sarkofaga na kolutima. Grafika je ažurirana tako da naslov izgleda mnogo bolje od većine kopija „Book of Ra“. U Book of Dead slot igra, igrači mogu da uživaju u jednostavnom igranju sa maksimalnim dobicima do 5.000x ulog. U nastavku ćemo govoriti više o vizuelnom prikazu, igri i bonus karakteristikama ovog odličnog naslova slota.

Book of Dead slot igra
Book of Dead slot igra

Book of Dead slot igra dolazi sa istim podešavanjem koje smo videli u svim drugim naslovima ovog tipa. Postoji 5×3 podešavanje sa 10 isplatnih linija koje se mogu kontrolisati. Igrači mogu da ih podese bilo gde od 1 do 10. Za najbolju igru i najveće pobede, predlažemo da svih 10 isplatnih linija bude aktivnih. Kao što smo rekli gore, 5.000x ulog je maksimalna pobeda, dok je RTP igre 96,21% što je malo iznad proseka industrije. Book of Dead ima izuzetno visok raspon volatilnosti prema programeru. Play’n GO navodi naslov kao 10/10 u svom rasponu volatilnosti, što ga čini naslovom sa najvećom volatilnošću u svom portfelju. Nastavite da čitate da biste saznali sve što treba da znate o ovom naslovu slota.

Grafika & Audio

Kao što se i očekivalo, Book of Dead slot igra nas vraća u Drevni Egipat i njegovo mistično podzemlje. Grafika prati ista pravila kao i starije vrste igara „Book of“; međutim, ovaj je uglađeniji i ima veću rezoluciju. Umetnički takođe izgleda mnogo bolje. Igrači će primetiti da su koluti postavljeni u drevnu pogrebnu komoru. Sa strane su stubovi, a koluti su postavljeni na nešto što liči na tablet. Sve u svemu, grafika je solidna za igru koja postoji više od pet godina. Pored toga, postoje animacije u pozadini iako su pomalo generičke. Možemo ih videti na skoro svakom Play’n GO naslovu. Nijedan od njih nije stvarno povezan sa egipatskom temom.

Grafički interfejs
Grafički interfejs

Kada je u pitanju pozadinska muzika, ona je jednako generička kao i animacije. Dobijamo zvukove koje smo ranije čuli u drugim Play’n GO naslovima. Ipak, kvalitet i složenost zvuka su drastično poboljšani. Muzika čini dobar posao postavljanja pustinjske atmosfere za plejera, ali veoma malo toga je tako dobro prilagođeno zvučnim efektima. Kada govorimo o grafici i zvucima, moramo pomenuti i simbole. U sledećem odeljku ćemo podeliti sve detalje o redovnim i specijalnim simbolima koji se nalaze u Book of Dead slot igrici.

Simboli

Kao što smo već spomenuli, Book of Dead slot igra nas vraća u podzemni svet starog Egipta. Igra ima 11 simbola od kojih je 5 kraljevskih koje smo videli stotine puta. Postoji 10, J, K, Q i A. Ovo su nisko plaćeni simboli naslova i na njih ćete se najčešće susresti na koturovima. Nakon njih su 4 simbola koji dobro plaćaju. Rising Phoenix je prvi, a zatim imamo egipatskog boga Anubisa, faraona i naravno protagonista igre. Rich Wilde je najplaćeniji simbol igre koji dodeljuje 5.000x ulog za 5 njih na kolutima. Međutim, to nije sve jer ovaj naslov ima i neke posebne simbole.

Kao i u svim vrstama igara „Book of“, knjiga je najvažniji simbol igre. Deluje i kao “wild” i kao “scatter”, ali takođe ima tabelu isplate. Kao “wild”, koristi se za zamenu za sve simbole za stvaranje pobedničkih linija. Kao “scatter”, 3 od njih su dovoljna da aktiviraju funkciju besplatnih okretaja. Tokom funkcije besplatnih okretaja, postoji i poseban simbol za proširenje, ali više o tome u nastavku. Nastavite da čitate da biste saznali sve što treba da znate o bonus funkcijama Book of Dead slot igre.

Bonus karakteristike Book of Dead slot igre

Kao i u drugim naslovima ovog tipa, igra ima samo jednu stvarnu bonus funkciju. To je funkcija besplatnih okretaja koja se pokreće dobijanjem najmanje 3 simbola knjige na kolutima. Knjiga takođe funkcioniše kao “wild” i zamenjuje sve simbole za stvaranje dobitnih kombinacija. Ipak, to nije sve jer slot igra Book of Dead takođe ima funkciju kockanja. Svaki put kada dobijete dobitak na kolutima, pojavljuje se opcija za aktiviranje funkcije kockanja. To je kartaška igra u kojoj birate odelo ili boju okrenutih karata. Može vam pomoći da umnožite ili učetvorostručite svoj dobitak, ali ako pogrešno pogodite, gubite početni dobitak.

Na kraju, postoji posebna funkcija simbola za proširenje tokom besplatnih okretaja. Sve ćemo to objasniti u sledećem odeljku. Nastavite da čitate da biste saznali o svim bonus karakteristikama ovog odličnog naslova slota.

Book of Dead slot igra – Funkcija besplatnih spinova

Funkcija besplatnih okretaja je potpuno ista kao u svakom naslovu „Book of“ slota. Morate da dobijete najmanje 3 simbola knjige da biste pokrenuli funkciju besplatnih spinova. Čim se to dogodi, bićete nagrađeni sa 10 besplatnih okretaja i način igre se menja. Pre nego što funkcija počne, biće izabran nasumični simbol i on će postati specijalni simbol za proširenje tokom runde besplatnih okretaja. Ovaj simbol se može proširiti na sve bubnjeve i dodeliti najveću nagradu u igri. U najvećoj opkladi, igrači mogu osvojiti do 250.000 novčića. Simbol koji se širi će uvek biti jedan od simbola koji se visoko plaća.

Book of Dead slot igra Funkcija besplatnih spinova
Funkcija besplatnih spinova

Pored toga, igrači mogu ponovo pokrenuti rundu besplatnih okreta što je više moguće. Tokom 10 okretaja, mogu se pojaviti još 3 knjige i pokrenuti još 10 besplatnih okretaja. Najbolja verzija funkcije besplatnih spinova je ako Rich Wilde bude izabran kao specijalni simbol za proširenje jer ovaj simbol ima najveću tabelu isplate. U nastavku ćemo detaljno objasniti funkciju kockanja.

Funkcija kockanja

Postoji mnogo slot igara koje imaju neku verziju funkcije kockanja. U Book of Dead slot igra ova funkcija je prilično jednostavna. Čim dobijete dobitak na bubnjevima, pojaviće se dve opcije koje vas pitaju da li želite da prikupite svoje dobitke ili isprobate funkciju kockanja. U ovoj funkciji rizikujete početnu pobedu za šansu da udvostručite ili čak učetvorostručite tu pobedu. Pojaviće se novi prozor sa karticom okrenutom nadole u ​​sredini. Na levoj strani možete izabrati da li je ta karta crvena ili crna. Na desnoj strani možete izabrati koja će boja biti ta karta.

Funkcija kockanja
Funkcija kockanja

Zaključak

Ono što imamo ovde je još jedan tip naslova slota „Book of“. Book of Dead slot igra je jedna od najboljih kada su u pitanju ove vrste igara. Grafika je dobra i poboljšana, a isto važi i za animacije i zvučne efekte. Sa druge strane, slot je upravo ono što očekujemo od igre. Postoji funkcija besplatnih okretaja sa simbolom za proširenje i funkcija kockanja koja može udvostručiti ili učetvorostručiti vaš dobitak. RTP naslova je 96,21% što je malo iznad proseka industrije. Takođe moramo napomenuti posebnu visoku volatilnost ove igre. To je igra najveće volatilnosti koju je Play’n GO do sada razvio.

Sve u svemu, slot igra Book of Dead je fantastičan naslov koji vam može dodeliti najviše 250.000 novčića sa jednim okretom. Preporučujemo ovu igru i novim i iskusnim igračima kazina.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top