20 Super Hot slot igra

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Kao programer softvera, EGT(Amusnet Interactive) ima čitavu kategoriju onlajn slotova koji se fokusiraju na klasično iskustvo slot mašina. Ove igre podsećaju na originalne slot mašine koje igrači mogu da vide u kockarnicama u Vegasu. 20 Super Hot slot igra je samo jedan od tih naslova i kao što možemo očekivati, igra ima voćnu temu i veoma jednostavan način igranja. Igrači mogu da vide “plodove” koje su videli toliko puta ranije i bonus funkcije koje su standard u EGT igrama. Uz jednostavnu igru, ideja je postići visoke isplate. Povrh toga, naslov dolazi sa četiri različita progresivna džekpota koji se mogu osvojiti putem mini-igre sa džekpotom. U nastavku ćemo objasniti sve detalje iza 20 Super Hot slot igre. Nastavite da čitate da biste saznali više o RTP-u, temi, bonus funkcijama i još mnogo toga.

20 Super Hot slot igra
20 Super Hot slot igra

Kao i kod većine EGT slotova, 20 Super Hot slot igra dolazi sa standardnom postavkom 5×3 bubnja i 20 fiksnih isplatnih linija. Opseg klađenja u igri je ogroman, ali je prilično strog. Igrači mogu podesiti iznos opklade i opkladu na liniju. Igrači se mogu kladiti od samo 1 dolar do 400 dolara po okretu. Ovaj EGT naslov ima RTP od 95,79% što je oko proseka u industriji. Pored toga, volatilnost je niska što znači da igrači dobijaju česte pobede, ali manju vrednost. Međutim, pri najvišoj opkladi, igrači mogu osvojiti do 200.000 dolara u jednom okretu, ne računajući džekpotove. Postoje četiri progresivna džekpota koje igrači mogu osvojiti i dešavaju se nasumično. Povrh toga, tu su i “wilds”, “scatter” i bonus runda kockanja. Nastavite da čitate da biste saznali više o ovom odličnom naslovu.

Grafika & Audio

Igra je objavljena 2015. godine, što znači da je grafika malo zastarela. Pored toga, pošto je ovo klasična slot mašina, detalji su neupadljivi. Fokus 20 Super Hot slot igre je da bude jednostavna i brza igra što znači da programer nije uložio toliko truda u grafiku. Igrači vide tamnu pozadinu sa crvenim linijama dok je pozadina na kolutima plava. Simboli su dobro dizajnirani i izgledaju kao da su 3D. Na vrhu kotura, možemo videti iznose četiri progresivna džekpota kako oni neprestano rastu. Pored toga, možete videti nekoliko animacija kad god pobedite ili pokrenete funkciju. Međutim, ne postoji ništa neobično što ovaj slot izdvaja od ostalih kada su u pitanju animacije.

Grafićki interfejs
Grafićki interfejs

Ne postoji ništa posebno kada su u pitanju zvuci 20 Super Hot slot igre. U stvari, kao i mnogi klasični slot naslovi iz EGT-a, nema muzike koja ide u pozadini dok igrate. Umesto toga, fokus je stavljen na zvučne efekte koji se dešavaju svaki put kada bilo šta uradite tokom ove igre. Svaki put kada zavrtite kolutove, dobijete pobedu ili aktivirate bonus funkciju, pokrenuće se neki zvukovi u slotu starog stila. Nije ništa posebno, ali oni su upravo ona vrsta zvučnih efekata koje bismo očekivali od naslova slota zasnovanog na voću. U sledećem odeljku ćemo podeliti sve što treba da znate o simbolima koji dolaze sa ovim naslovom slota.

Simboli

Pošto je slot igra 20 Super Hot klasična igra sa temom voća, svi simboli su zasnovani na voću kao i drugim popularnim tipovima simbola koje dobijamo u sličnim igrama. Ukupno ima osam simbola, računajući “wild” i “scatter”. Najslabije plaćeni simboli igre su limun, pomorandže i trešnje. Sledeće, imamo lubenice i šljive sa grožđem koji je najplaćeniji voćni simbol igre. Međutim, to nije sve jer u igri postoji nekoliko bonus simbola. Za razliku od drugih EGT naslova, postoji “wild” koji ima tabelu isplate i “scatter” koji nudi najveću isplatu tokom redovnog igranja.

Simbol srećnih sedam je “wild” igre. Ima drugu najveću isplatu dok takođe zamenjuje druge simbole, osim raspršenih simbola. S druge strane, zvezda je “scatter” simbol i ako ih pet dobijete na kolutima, možete osvojiti do 200.000 dolara ako igrate na najvišu moguću opkladu. Ono što je interesantno u vezi s 20 Super Hot slot igrica je to što “scatter” nema nikakve veze sa funkcijom džekpota. Da bi osvojili jedan od četiri progresivna džekpota, igrači treba da pokrenu mini-igru džekpota, a zatim igraju da bi dobili. Međutim, za razliku od drugih igara sa progresivnim džekpotom, funkcija mini-igre se pokreće potpuno nasumično. Nastavite da čitate da biste saznali više o bonus funkcijama ovog naslova.

Bonus karakteristike 20 Super Hot slot igre

Iako je ovo klasična slot mašina i igrači ne očekuju nikakve bonus funkcije, EGT je dodao nekoliko njih kako bi povećao popularnost igre. Prvo, postoji “wild” simbol koji se koristi da zameni druge simbole, osim skatera. Obično, EGT klasični naslovi imaju proširenu “wild” karakteristiku i nemaju tabelu plaćanja za “wild”, ali stvari su drugačije u 20 Super Hot slot igrica. “Wild” ima jednu od najvećih isplata u igri, ali nema proširene karakteristike. Zatim, naslov ima funkciju funkcija kockanja gde igrači mogu povećati svoje dobitke za 10 puta ako imaju sreće. Na kraju, ali ne i najmanje važno, imamo najvažniju karakteristiku igre koja se pokreće nasumično. Bonus funkcija “Jackpot Cards” daje igračima priliku da osvoje jedan od četiri progresivna džekpota koja titula nudi.

Funkcija kockanja

EGT kao programer softvera je poznat po tome što dodaje funkcija kockanje u svoje slotove. Upravo zbog toga 20 Super Hot slot igra dolazi sa zanimljivom funkcijom kockanja. Funkcija je dostupna nakon što ostvarite pobedu, ali samo ako je ta pobeda ispod određene sume gotovine. Kada se to dogodi, dugme X2 će se pojaviti tačno iznad dugmeta SPIN. Kada kliknete na nju, bićete odvedeni na drugi ekran gde možete da pogodite boju kartice okrenute nadole. Vi birate CRVENU ili CRNU i ako dobro pogodite, udvostručićete svoju pobedu. Imajte na umu da svoju pobedu možete udvostručiti pet puta, što znači da ako dobijete svih 5 tačnih izbora, možete deset puta povećati svoje pobede. Međutim, ovo je igra dvostruko ili ništa što znači da ako pogrešno pogodite, gubite svoju početnu pobedu.

Funkcija kockanja
Funkcija kockanja

20 Super Hot slot igra džekpot funkcija

Poslednja karakteristika ove slot igre je džekpot mini-igra poznata kao bonus funkcija “Jackpot Cards”. Ono što je zanimljivo u vezi sa ovom funkcijom je da se pokreće nasumično i može se desiti u bilo kom trenutku tokom redovnog igranja. 20 Super Hot slot igra ima četiri progresivna džekpota i oni se mogu osvojiti kroz ovu mini-džekpot bonus igru. Jednom kada se pokrene, igra vas vodi na drugi ekran gde ćete videti 12 kartica okrenutih nadole. Zatim ćete okrenuti karte sa ciljem da pronađete tri karte iste boje. Svako odelo odgovara različitom džekpotu što znači da ćete sigurno osvojiti jedan od džekpota kada funkcija počne.

20 Super Hot Džekpot bonus funkcija
Džekpot bonus funkcija

Međutim, sva četiri džekpota imaju različite vrednosti. Džekpot najniže vrednosti je onaj sa odelom tref-a. Slede dijamanti, srca, a džekpot pik-a ima najveću nagradu za progresivni džekpot. Prva karta koju odaberete da okrenete tokom bonus igre daće vam odelo koje ćete dobiti kada pronađete tri od njih. U suštini, osvojićete džekpot i samo sreća može odlučiti koji ćete dobiti.

Zakljućak

20 Super Hot slot igra je još jedan naslov iz kolekcije klasičnih slot igara EGT. Malo je drugačiji od većine njihovih naslova u ovoj kategoriji, ali osnove su prilično iste. To je naslov na temu voća koji dolazi sa osnovnim simbolima voća i isplatama do 200.000 dolara. Naslov ima jednostavnu grafiku i nema zvukova u pozadini osim zvučnih efekata koji se dešavaju kada okrećete kolutove ili aktivirate dobitke. RTP igre je 95,79% što je oko proseka u industriji. Međutim, za razliku od većine EGT naslova koji dolaze sa igrom visoke volatilnosti, ovaj ima nisku volatilnost, tako da se pobede dešavaju češće, ali nisu tako velike kao u drugim igrama.

Povrh toga, 20 Super Hot slot igra dolazi sa “wild” funkcijom kockanja i bonus rundom u kojoj igrači mogu da osvoje jedan od četiri progresivna džekpota. Sve u svemu, EGT je napravio jednostavnu igru koja ima visoke isplate i progresivne džekpotove. Preporučili bismo ovaj naslov i novim i iskusnim igračima kazina.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top