Scopa slot igra

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Otkrijte renesansnom inspirisanu Scopa slot igra kompanije Habanero, lansiranu u junu 2020. Crpeći inspiraciju iz istoimene popularne italijanske kartaške igre, Scopa slot sadrži simbole koji oslikavaju eleganciju renesansnog doba. Postavljen u pozadini mape Italije i slikovitih znamenitosti poput rimskog Koloseuma i planine Vezuv, prorez se rotira horizontalno sa scenama koje se menjaju u pozadini. Da bi pobedili, igrači moraju da upare simbole kao što su vaze, bodež i tri lika – plemić, vitez i kralj – sve na osnovu tradicionalne igre s kartama Italije. Scopa takođe nudi divlje i scatter simbole, sa divljim simbolom predstavljenim ružičastom zastavom koja može zameniti druge simbole. Ne propustite simbol voza i simbol zlatnog sunca kao scattere za veće šanse za pobedu.

Scopa slot igra
Scopa slot igra

Grafika & Audio

Doživite najbolje od Italije uz Scopa slot igra, impresivnu slot igru od Habanera koja je inspirisana istoimenom italijanskom kartaškom igrom. Dok je Scopa popularan i u Južnoj Americi, Habanero se fokusirao na kreiranje slot igre koja prenosi igrače u Italiju sa svojom bogatom grafikom i glatkom animacijom. Ljudski likovi u igri su stilizovani kao crtani filmovi, ali održavaju ozbiljan ton, stvarajući vizuelno zadovoljavajuće iskustvo. Scopa-ina impresivna grafika će sigurno privući igrače koji cene dobro napravljenu slot igru.

Grafićki interfejs
Grafićki interfejs

Zvuk igre savršeno dopunjuje ukupni ton, sa laganim zvučnim zapisom u italijanskom stilu koji ne postaje monoton čak ni nakon nekoliko ponavljanja. A kada igrač napravi dobitnu kombinaciju, muzika se menja u karakterističan povišeni ton, dodajući uzbuđenje u igri. Uronite u lepotu i uzbuđenje Italije uz Scopa slot igru.

Simboli

Scopa slot igra sadrži niz uzbudljivih simbola, uključujući bodež, amblem sunca i vaze. Pored toga, na kartama se pojavljuju tri ljudska lika koji predstavljaju plemića, viteza i kralja. Svi ovi simboli su preuzeti iz tradicionalne italijanske kartaške igre koja je bila popularna od 18. veka, dodajući autentičan pečat igri. Scopa takođe uključuje divlje i scatter simbole. Divlji simbol, ružičasta zastava, može da zameni bilo koji drugi simbol u igri, povećavajući šanse za pobedu. U međuvremenu, scatter simboli uključuju simbol voza i zlatnog sunca, pružajući igračima još više mogućnosti za velike pobede. Ne propustite uzbuđenje i zabavu igranja Scopa slot igre!

Bonus karakteristike Scopa slot igre

Otkrijte Scopa bonus opcije: Zaradite 25 puta svoje dobitke uz Scopa isplatu! U Scopa, igrači mogu da uživaju u raznim bonus funkcijama, uključujući i željenu Scopa isplatu. Ovaj bonus se aktivira kada svi simboli na ekranu formiraju dobitnu kombinaciju, nagrađujući igrače dodatnim iznosom koji je pomnožen sa 25. Ne propustite priliku da povećate svoje dobitke uz ovu uzbudljivu opciju bonusa u Scopa!

Scopa slot igra funkcija besplatnih spinova

Putujte u Italiju sa 13 besplatnih spinova: Otkrijte bonus funkcije u svakom gradu sa Scatter simbolima! Doživite lepotu Italije i aktivirajte neverovatne bonus funkcije sa scatter simbolima u ovoj uzbudljivoj igri slotova. Sletanje tri scatter simbola u sredini tri reda otključava 13 besplatnih spinova, od kojih svaki vodi u drugi italijanski grad, kao što su Đenova, Milano, Napulj, Toskana i Venecija.

Scopa slot igra Besplatnih spinova
Besplatnih spinova

Započnite svoje putovanje u Đenovi, gde divlji simboli nude dobitne množitelje 1x, 2x i 3x. U Milanu su divlji simboli raspoređeni u redovima, dok u Napulju svaki divlji simbol pretvara druge simbole u ​​divlje. U Toskani se simboli niže vrednosti pretvaraju u džokere, a u Veneciji možete dobiti divlji simbol na svakom od 13 besplatnih okretaja u redovima od jedan do četiri, kao i dva džokera tokom bonus runde. Želite da istražite drugi grad? Samo pritisnite dugme u donjem desnom uglu i otkrijte sve bonus funkcije koje Italija može da ponudi! Ne propustite ovu priliku da uživate u besplatnim okretima i uzbudljivim bonus funkcijama u ovoj neverovatnoj italijanskoj avanturi.

Zakljućak

U zaključku, Scopa slot igra od Habanera je igra inspirisana renesansom sa bogatom grafikom i glatkom animacijom koja prenosi igrače u Italiju. Simboli igre, uključujući vaze, bodeže i ljudske likove, preuzeti su iz tradicionalne italijanske kartaške igre, dodajući autentičan pečat igri. Igra nudi divlje i razbacane simbole, sa divljim simbolom predstavljenim ružičastom zastavom, a raspršeni simboli uključuju simbol voza i zlatno sunce. Scopa slot igra takođe uključuje bonus funkcije, uključujući isplatu Scopa, koja nagrađuje igrače dodatnim iznosom pomnoženim sa 25 i 13 besplatnih okretaja, od kojih svaki vodi do drugog italijanskog grada, kao što su Đenova, Milano, Napulj, Toskana i Venecija , gde igrači mogu da istražuju i aktiviraju neverovatne bonus funkcije sa scatter simbolima.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top