Burning Hot slot igra

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Izdata još 2014. godine od strane EGT-a, Burning Hot slot igra je još jedan klasični naslov koji podseća na pravu slot mašinu. To je naslov koji se fokusira na voće, zvona, zvezde i srećne sedam. Igrači kazina videli su stotine igara sa istom temom, ali one ostaju popularne zbog visokih isplata koje nude. Igra je izuzetno jednostavna, sakupite najplaćenije simbole i osvojite što je više moguće. Igra dolazi sa funkcijom kockanja, kao i sa četiri različita progresivna džekpota. Pored toga, postoje “wild” simboli koji poboljšavaju uobičajenu igru. Da bi osvojili džekpot, igrači treba da pokrenu mini-igru džekpota koja se dešava nasumično. U nastavku ćemo objasniti sve detalje iza ovog fantastičnog naslova slota. Nastavite da čitate da biste saznali više o RTP-u, temi, bonus funkcijama i još mnogo toga.

Burning Hot slot igra
Burning Hot slot igra

Ovaj naslov dolazi sa postavkom 5×3 kolutova i 5 fiksnih isplatnih linija. Opseg klađenja je ogroman što znači da je igra odlična i za igrače sa niskim ulogom i za igrače sa visokim ulogom. Minimalna opklada je 0,05 dolara, dok je maksimalna opklada neverovatnih 300 dolara po okretu. Retko možete pronaći slot naslov koji ima veću granicu klađenja od igre Burning Hot. Igra dolazi sa RTP-om od 96,45% što je iznad proseka u industriji. Međutim, naslov ima veliku volatilnost što povećava rizik. Možete ići na duge staze bez ikakvih pobeda, ali kada pobedite, dobici su uvek veliki. Najveća isplata u redovnoj igri je 3.000x ulog što je mnogo ako igrate na maksimalnu opkladu. Povrh toga, postoje četiri različita progresivna džekpot igrača koja mogu da osvoje. Nastavite da čitate da biste saznali više.

Grafika & Audio

Pošto je igra objavljena 2014. godine, grafika je malo zastarela. Povrh toga, naslovi zasnovani na voću uvek su neupadljivi kada je u pitanju grafika. Tokom godina EGT je objavio nekoliko Burning Hot slot igara, ali većina prati istu jednostavnu grafiku. Igrači će videti zelenu pozadinu sa kolutovima ispred nje. Simboli su dobro dizajnirani i izgledaju prilično oštro. Na vrhu kolutova, možemo videti brojeve za sva četiri džekpota kako rastu što više igrate. Pored toga, možete videti nekoliko animacija kad god pobedite ili pokrenete funkciju. Međutim, ne postoji ništa neobično što ovaj slot izdvaja od ostalih kada su u pitanju animacije.

Grafićki interfejs
Grafićki interfejs

Sve gore navedeno važi i za zvukove Burning Hot slot igre. Nema muzike u pozadini koja bi pratila igru. EGT je odlučio da skrši muziku i umesto toga se fokusira na igru. Međutim, postoje zvučni efekti koji pokušavaju da nam pruže iskustvo igranja na pravoj kopnenoj slot mašini. Svaki put kada zavrtite kolutove, dobijete pobedu ili aktivirate bonus funkciju, pokrenuće se neki starinski zvukovi slotova. Nije ništa posebno, ali oni su upravo ona vrsta zvučnih efekata koje bismo očekivali od naslova slota zasnovanog na voću. U nastavku ćemo podeliti nekoliko reči o simbolima ovog naslova.

Simboli

Kao i kod svakog klasičnog slot naslova, jednostavnost je glavna atrakcija Burning Hot slot igre. Zbog toga nema mnogo za diskusiju na temu tema i simbola. Igrači će pronaći simbole koje su videli stotine puta ranije. Svi nisko plaćeni simboli su svima omiljeno voće. Trešnje, limun, šljive i pomorandže su najslabije plaćeni simboli koji nude 100 puta uloga za pet njih na kolutima. Nakon toga, imamo zlatno zvono koje plaća 200x ulog za pet njih na kolutima. Zatim, i grožđe i lubenica plaćaju 500 puta ulog. Na kraju, imamo Lucky 7, koji je najplaćeniji simbol igre. Stavljanje pet njih na kolutove će vam doneti 3,000 puta uloga.

Međutim, to nije sve, jer Burning Hot slot igra ima i neke posebne simbole. Postoji “wild” znak koji se koristi da zameni sve simbole; međutim, “wild” simbol nema tabelu isplate. S druge strane, u igri postoje dva različita scattera. Scatter zvezda plaća 100x ulog za tri od njih bilo gde na koturovima. S druge strane, scatter simbol dolara plaća do 500x za pet njih na kolutima. Imajte na umu da “wild” ne može zameniti ovo raspršivanje. Kada je u pitanju mini-igra džekpota, moramo napomenuti da se ona ne pokreće ni jednim od ovih simbola jer se dešava nasumično. Nastavite da čitate da biste saznali više o bonus funkcijama ovog naslova.

Bonus karakteristike Burning Hot slot igre

EGT kao programer voli da dodaje bonus funkcije svojim igrama čak i na svoje klasične slot naslove. Već smo spomenuli “wild” simbol koji može zameniti sve simbole osim skatera. Međutim, imajte na umu da se “wild” može pojaviti samo na 2., 3. i 4. kolutu. Takođe, kad god “wild” simbol doprinese pobedničkoj isplatnoj liniji, “wild” simbol se širi da popuni ceo kolut. Osim toga, Burning Hot slot igra ima funkciju kockanja, kao i mini-igru džekpota koja se pokreće nasumično. Kroz ovu igru, igrači mogu da osvoje jedan od četiri različita progresivna džekpota koje nudi ovaj slot naslov. U nastavku ćemo detaljno objasniti sve ove bonus funkcije.

Funkcija kockanja

EGT kao programer softvera je poznat po tome što je dodao Gamble funkcije u svoje slotove. Upravo zbog toga Burning Hot slot igra dolazi sa zanimljivom funkcijom kockanja. Funkcija je dostupna nakon što ostvarite pobedu, ali samo ako je ta pobeda ispod određene sume gotovine. Kada se to dogodi, dugme X2 će se pojaviti tačno iznad dugmeta SPIN. Kada kliknete na nju, bićete odvedeni na drugi ekran gde možete da pogodite boju kartice okrenute nadole. Vi birate CRVENU ili CRNU i ako dobro pogodite, udvostručićete svoju pobedu. Imajte na umu da svoju pobedu možete udvostručiti pet puta, što znači da ako dobijete svih 5 tačnih izbora, možete deset puta povećati svoje pobede. Međutim, ovo je igra dvostruko ili ništa što znači da ako pogrešno pogodite, gubite svoju početnu pobedu.

Funkcija kockanja
Funkcija kockanja

Burning Hot slot igra džekpot funkcija

Poslednja karakteristika ove slot igre je Džekpot mini-igra poznata kao bonus funkcija “Jackpot Cards”. Ono što je zanimljivo u vezi sa ovom funkcijom je da se pokreće nasumično i može se desiti u bilo kom trenutku tokom redovnog igranja. Burning Hot slot igra ima četiri progresivna džekpota i oni se mogu osvojiti kroz ovu mini-džekpot bonus igru. Jednom kada se pokrene, igra vas vodi na drugi ekran gde ćete videti 12 kartica okrenutih nadole. Zatim ćete okrenuti karte sa ciljem da pronađete tri karte iste boje. Svako odelo odgovara različitom džekpotu što znači da ćete sigurno osvojiti jedan od džekpota kada funkcija počne.

Burning Hot slot igra Džekpot bonus funkcija
Džekpot bonus funkcija

Međutim, sva četiri džekpota imaju različite vrednosti. Džekpot najniže vrednosti je onaj sa odelom tref-a. Slede dijamanti, zatim srca, a džekpot pik-a ima najveću nagradu progresivnog džekpota. Prva karta koju odaberete da okrenete tokom bonus igre daće vam odelo koje ćete dobiti kada pronađete tri od njih. U suštini, osvojićete džekpot i samo sreća može odlučiti koji ćete dobiti.

Zakljućak

Burning Hot slot igra je klasičan slot naslov koji se fokusira na igru koja podseća na stare slot mašine. EGT je poznat po stvaranju mnogih klasičnih slot naslova koji dolaze sa osnovnim voćnim temama i ogromnim isplatama. Grafika i zvuk su jednostavni i potpuno neupadljivi, ali to je upravo ono što bismo očekivali od klasičnog slot naslova. S druge strane, RTP igre je 96,45% što je daleko iznad industrijskog proseka. Takođe ima visoku volatilnost što znači da su pobede često ogromne. Najveća isplata u redovnoj igri, ne računajući džekpotove, je 3.000x ulog. Sa maksimalnim ograničenjem klađenja postavljenim na 300 dolara po okretu, dobitak od 3.000 puta uloga će doneti skoro 100.000 dolara.

Pored toga, igra dolazi sa proširivanjem “wild” polja, dva scattera, funkcijom kockanja i mini-igrom za džekpot koja može da dodeli jedan od četiri različita progresivna džekpota. Sve u svemu, Burning Hot slot igra je jednostavan naslov koji dolazi sa velikim nagradama. Preporučili bismo ovaj naslov i novim i iskusnim igračima kazina.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top